Bli medlem och följ med på sommarläger!

Jag vill bli medlem

Sommarläger 2023

25 juni – 1 juli

OBS! Aktiviteter och program som som beskrivs här är preliminära och endast för medlemmar! Inte medlem? Ansök här på sidan!

Välkomna till Svensk Dysmeliförenings sommarläger 2023. Tanumsstrand tar åter hand om oss! Inte medlem?  Anmäl dig här!

Bli medlem
Hotellet

Träffa andra dysmelister på sommaren!

Våra sommarläger är en del av vår familjeverksamhet som erbjuder dysmelister en unik möjlighet att prova på olika aktiviteter som man till följd av sin dysmeli inte tror sig kunna delta i.

Under lägret får man träffa andra barn, ungdomar och vuxna i samma situation och se att man inte är ensam!

Föreläsningar och lekar

En dag är reserverad för föreläsningar av fackfolk som arbetar med dysmeli. Både extern kompetens och den kompetens som finns bland föreningens medlemmar utnyttjas i genomförande av olika aktiviteter.

Vi vill med hjälp av lekar och aktiviteter öva upp barnens förmåga att klara av de problem och uppgifter man ställs inför i vardagen.

Ungefär 400 personer, runt 100 familjer brukar komma på våra sommarläger. Att alla hjälper till där det behövs är en förutsättning för att vi tillsammans ska kunna skapa en rolig och händelserik vecka!

Våra läger innehåller många aktiviteter för barn- och ungdomar. Dessutom har vi föreläsningar om dysmeli och olika diskussionsgrupper om ben-, arm- och handdysmeli. Det blir en väldigt fin gemenskap under våra läger!

Några aktiviteter som vi har är fotboll, volleyboll, grillkvällar, fisketurer, golftävlingar, träningspass, filmkvällar, lotterier, krabbfiske, talangjakt, sandslottbygge, festkväll och mycket mycket mer!

ARKITEKTUR VID STRANDEN

NÅGRA BILDER FRÅN HOTELLET

HOTELLET LIGGER PRECIS VID HAVET
RUMMEN HÅLLER HÖG STANDARD
SPA – AVDELNING FINNS

Välkomna till dysmelifamiljen!

Sommar 2023

– SVENSK DYSMELIFÖRENING-